Uitzending
Pauw & Witteman - 28-2-2014

28-2-2014

Pauw & Witteman

977 x bekeken | 0 reacties
4
Gasten: Hans van Baalen, Sara Kroos, Ferry Mingelen & Martin Koolhoven

Ferry Mingelen
Politiek commentator Ferry Mingelen blikt terug op de afgelopen week en analyseert het fractieleidersdebat dat gisteravond in Pauw & Witteman te zien was.

Sara Kroos
Sara Kroos brengt aankomende zondag haar eerste dienst voor (on)gelovigen in Theaterpand Weesp. Ze zal bij gebrek aan een kansel vanachter de strijkplank spreken en zingen. Tijdens de dienst zijn theoloog Tom Mikkers en tekstschrijver Coot van Doesburgh te gast. Vanavond komt de cabaretière langs in Pauw & Witteman, vragen we haar wat ze met religie heeft en hoe zij haar kerk denkt vol te krijgen.

Martin Koolhoven
Aankomende zondag worden in Los Angeles de Oscars uitgereikt. Met regisseur Martin Koolhoven bespreken we de nominaties. Wie verwacht hij dat zondag een felbegeerd beeldje mee naar huis mag nemen?

Viktor Janoekovitsj
Viktor Janoekovitsj ziet zichzelf nog steeds als president, dat zei hij vandaag op een persconferentie in Rusland. Hij vertelt weliswaar het land ontvlucht te zijn, maar volgens hem is er niemand die hem afgezet heeft. De uitspraken komen op een dag dat in Oekraïne de spanningen opnieuw oplopen. Zo worden in het land, op het schiereiland De Krim, twee vliegvelden bezet. We spreken erover met Europarlementariër Hans van Baalen. Hij was onlangs in de hoofdstad Kiev, maar krijgt nu kritiek omdat hij in een resolutie niet wilde laten opnemen dat Oekraïne in de toekomst een aanvraag kan doen tot lidmaatschap van de Europese Unie.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Martin Koolhoven, Sara Kroos en Ferry Mingelen te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op vrijdag 28 februari door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie