Uitzending
Pauw & Witteman - 4-3-2014

4-3-2014

Pauw & Witteman

1110 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Evgeniy Levchenko, Eelco Bosch van Rosenthal, Diederik van Rooijen, Peter Buwald & Manon Uphoff

Diederik van Rooijen
Diederik van Rooijen, regisseur van onder andere de serie Penoza en de films Stella’s Oorlog, Taped en Daglicht, gaat in de VS voor Universal films de remake maken van Alfred Hitchcocks The Birds. De film The Birds uit 1963 werd een klassieker omdat de thriller een ongekende spanningsopbouw waarin de aanval van vogels op een onschuldige familie centraal staat. Al jaren gaat het gerucht dat The Birds een moderne re-make krijgt, en van Rooijen werd na een pitch tussen vijf reggiseur krijgt als niet-Amerikaan de eer.

Evgeniy Levchenko en Eelco Bosch van Rosenthal
De NAVO praat morgen met Rusland over de situatie in Oekraïne. De Russen hebben ingestemd met een voorstel hierover van NAVO-topman Rasmussen. De organisatie riep het land afgelopen weekend op om al zijn militairen in Oekraïne terug te roepen naar de Russische bases. Vanavond spreken we over de kwestie van Evgeniy Levchenko en Eelco Bosch van Rosenthal. Met hun praten we ook over de band tussen Putin en Obama.

Peter Buwalda en Manon Uphoff
Deze week komt de jubilieumeditie uit van het boek Ik Jan Cremer, dat 50 jaar geleden verscheen. Op het Boekenbal van 1964 deelde een 23-jarige jongen, die zonder kaartje was binnengekomen, zijn debuut. Hij stond zelf op de cover, zittend op een geleende Harley Davidson. Met het predicaat ,’n onverbiddelijke bestseller’, zonder dat er een exemplaar was verkocht. Vanavond spreken we over het succes van het boek met de schrijvers Peter Buwalda en Manon Uphoff.

In deze uitzending van Pauw & Witteman waren Diederik van Rooijen, Manon Uphoff, Eelco Bosch van Rosenthal, Evgeniy Levchenko en Peter Buwalda te gast. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman. Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman werd uitgezonden op dinsdag 4 maart door de VARA en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie