Uitzending
Pauw & Witteman - 20-11-2009

20-11-2009

Pauw & Witteman

2559 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten: Frits Wester, Harry van Bommel, Ilse en Femke Velzen en Caroline Rijke.

Frits Wester en Harry van Bommel
Prins Willem-Alexander maakte vandaag per brief bekend dat hij en Máxima de villa in Mozambique gaan verkopen. Was dit volgens RTL-verslaggever Frits Wester en Harry van Bommel (SP) te voorspellen? Het vastgoedproject kreeg forse kritiek vanuit de Tweede Kamer. Het prinselijk paar wil niet langer dat het omstreden project geassocieerd wordt met negatieve publiciteit en zal het vakantiehuis daarom na voltooiing verkopen.

Ilse en Femke Velzen
Met hun eigen productiebedrijf maakte de tweeling eerder al de film Fighting the silence over seksueel geweld in Congo. Weapon of War belicht dit zelfde onderwerp, maar dan vanuit de daders. De documentaire is te zien op het documentairefestival IDFA.

Caroline Rijke
Caroline Rijke is de weduwe van de in 2006 vermoorde kroegbaas Thomas van der Bijl. Ze kreeg onlangs een telefoontje van Digna van Boetzelaar van het Openbaar Ministerie. Na het inspreken van Caroline's voicemail vergat Van Boetzelaar de hoorn goed op de haak te leggen. Caroline hoort zodoende onbedoeld een gesprek waarin ze 'de hoer van de Gelderse kade' en 'teringwijf' wordt genoemd.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op vrijdag 20 november door de VARA en de NPS. Te gast waren Frits Wester en Harry van Bommel. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie