Uitzending
Pauw & Witteman - 19-2-2013

19-2-2013

Pauw & Witteman

1781 x bekeken | 0 reacties
4
Gasten: Nelly Frijda, Mario van der Ende, Christ Klep, Hanan Shamoun, Michiel Mulder en Dirk Brounen.

Mario van der Ende
Op het WK-voetbal van 2014 in Brazilie zal gebruik worden gemaakt van doellijntechnologie. Dat heeft de voetbalbond FIFA vandaag bekend gemaakt. De recente experimenten met de technologie zijn de voetbalclubs goed bevallen.

In april dit jaar zal bekend worden gemaakt welk systeem geselecteerd is om ingezet te worden bij de doellijn op het WK. Wat is de meerwaarde van doellijntechnologie tijdens kampioenschappen? Hierover praten Jeroen en Paul vanavond met voormalig scheidsrechter Mario van der Ende.

Nelly Frijda
Tot en met 24 februari staat ze nog op de planken in het Amsterdamse Carré Theater, maar dan is het ook écht afgelopen. De 77-jarige Nelly Frijda stopt definitief met haar acteercarrière. Yab Yum: Het Circus van de Nacht is haar laatste voorstelling waar ze de muzikale rol speelt van een hoerenmadam.

Frijda heeft een indrukwekkende speellijst als actrice. In 1959 maakte ze haar debuut in de filmwereld met Moutarde van Sonaansee van Toon Hermans. Daarna speelt Frijda nog in een twintigtal films. Bij het grote publiek wordt ze echt bekend door haar rol als Ma Flodder in de drie Flodderfilms uit 1986, 1992 en 1995.

Deze uitzending van het programma Pauw & Witteman is uitgezonden op dinsdag 19 februari door de VARA en NTR. Te gast waren Nelly Frijda, Christ Klep en Mario van der Ende. De presentatie was in handen van Jeroen Pauw en Paul Witteman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie