Programma
Over Mijn Lijk

Over Mijn Lijk

7
Over Mijn Lijk is een reality programma bij BNN. In Over Mijn Lijk volgt Tim Hofman hele jonge mensen die ongeneeslijk ziek zijn. Zij proberen ondanks hun ziekte alles uit het leven te halen.
 • Over Mijn Lijk

  5181 x bekeken | 13-1-2008
  Over Mijn Lijk - 13-1-2008
  5
  Patrick volgt Gwendo, Karina, Patrick, Emmy en Margreet. Karina is 22 jaar. Tijdens vrijwilligerswerk in Zambia kreeg zij erg last van haar bovenbeen. Wekedelenkanker en later uitzaaiingen in de longen werden… Bekijk uitzending
 • Over Mijn Lijk

  5681 x bekeken | 6-1-2008
  Over Mijn Lijk - 6-1-2008
  7
  Deze uitzending van het programma Over mijn lijk is uitgezonden op zondag 6 januari door BNN. De presentatie was in handen van Patrick Lodiers. Bekijk uitzending
« 1 2 3 »
Nieuws over Over Mijn Lijk
 • Over Mijn Lijk - Tim Hoffman neemt presentatie over

  Tim Hoffman neemt presentatie over

  17-9-2018

  Tim Hofman gaat het nieuwe seizoen van Over Mijn Lijk presenteren. De #BOOS-presentator neemt het presentatiestokje over van Valerio Zeno, die omroep BNNVARA na tien jaar verlaat. “Ik ga het mooiste programma van de Nederlandse televisie maken”, schrijft Hofman op Instagram.

  Valerio verlaat fusieomroep BNNVARA na 10 jaar omdat ‘de wegen van de omroep en de presentator de laatste jaren uit elkaar zijn gegroeid’. Dat heeft de omroep laten weten. Zeno heeft aan RTL Boulevard laten weten dat hij graag nog een seizoen van Over Mijn Lijk had willen presenteren.

  In het tv-programma worden ongeneeslijk zieke jongeren gevolgd. Tim is erg blij met zijn nieuwe presentatieklus. “Trots, vereerd en ik beloof dat het bijzonder wordt. In 2019 te zien op NPO 1”, aldus de presentator, die in de voetsporen van Patrick Lodiers, Yvon Jaspers en Valerio Zeno treedt.
  Lees verder