Uitzending
Opium TV - Opium op Oerol

Opium op Oerol

Opium TV

14-6-2010

| 1182 x bekeken | 0 reacties
6
Sanne Vogel
Toen Sanne Vogel vijftien was stond ze voor het eerst op Oerol. Illegaal speelde ze een voorstelling in de duinpan. Inmiddels hoeft zij haar voorstellingen niet meer illegaal te spelen en is ze ondanks haar jonge leeftijd een veelgevraagd en veelgeprezen theatermaakster.

Bekendheid bij het grote publiek verwierf zij met haar deelname in 'Wie is de mol?' en haar rol als de jonge Annie in 'Annie M.G.'. De afgelopen jaren speelde en regisseerde ze onder andere voorstellingen op De Parade en op Oerol. Voor Opium neemt zij nu plaats aan de andere kant van het toneel en bezoekt ze 'Master en Margerita'. Dit is de openingsvoorstelling van het Oerolfestival 2010. Een voorstelling over liefde en dood gebaseerd op het beroemde boek van Michail Boelgakov.

C-Mon & Kypski
C-Mon & Kypski begonnen het festivalseizoen goed met een optreden op het hoofdpodium van Pinkpop. Op Oerol zal deze vierkoppige band uit Utrecht dat legendarische optreden nog eens over doen op het Groene Strand. Cornald Maas is er bij en praat 's avonds met C-mon na in de uitzending.

Elske DeWall
Met je allereerste demo al een platencontract scoren, dat is slechts voor weinigen weggelegd. Het overkwam Elske DeWall, tot voor kort nog het best bewaarde geheim van Friesland. Vanavond in Opium laat zij haar warme stem over Terschelling schallen.

Deze uitzending van het programma Opium TV met de titel Opium op Oerol is uitgezonden op maandag 14 juni door de AVRO. Te gast was Sanne Vogel. De presentatie was in handen van Cornald Maas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie