Uitzending
Opium TV - Opium op Oerol

Opium op Oerol

Opium TV

18-6-2010

| 1077 x bekeken | 0 reacties
6
Journaliste Clairy Polak is groot toneelliefhebber. Vorig jaar was ze nog voorzitter van het Nederlands Theater Festival. Voor Opium reist ze naar Terschelling en bezoekt ze de voorstelling 'Hominid' van The Lunatics & Out of Hand. Een spannende thriller over verraad, vergeving, Chimpansees en Shakespeare.

Tim Knol
Ook te gast in de uitzending is Tim Knol. Met een pak geweldige songs onder z'n arm en een warm, haast zonnig geluid heeft hij reeds vele harten van muziekliefhebbers in Nederland veroverd. Vanavond probeert hij er nog meer te veroveren in Opium.

Hark & Sleg
Cornald Maas bezoekt de voorstelling 'Hark en Sleg'. In deze voorstelling zien we John Buijsman en acteur Rogier Philipoom als twee boerenbroers die nog nooit van hun erf af zijn geweest. De broers vertellen en zingen over het leven en de liefde.

Blaudzun
Johannes Sigmond vernoemde zichzelf naar de onbekende Deense wielrenner Blaudzun. Dromerige, donkere melodieŽn, gelaagde arrangementen, een sensuele sfeer: Blaudzun heeft het allemaal. In februari kwam zijn tweede album 'Seadrift Soundmachine' uit. 'Ik wilde iets maken dat zowel staat voor onheil als schoonheid,' zegt hij daarover. 'Misschien zelfs wel over de schoonheid van het onheil. Uiteindelijk is het muziek geworden voor op een zinkend schip.' Hoe dat precies klinkt? Je hoort het vanavond in Opium.

In deze uitzending van Opium TV waren John Buijsman en Tim Knol te gast. John Buijsman en Jasper Krabbť waren in deze uitzending van Opium TV deskundige. De presentatie was in handen van Cornald Maas en Clairy Polak. Deze uitzending van het programma Opium TV met de titel Opium op Oerol werd uitgezonden op vrijdag 18 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie