Uitzending
Opium TV - 17-3-2010

17-3-2010

Opium TV

1324 x bekeken | 0 reacties
6
Gasten: Maria Goos, jazzpianist Michiel Borstlap en actrice Linda van Dyck.

Gainsbourg (Vie héroïque)
Wie heeft er geen herinneringen bij het ultieme schuifelnummer Je t'aime moi non plus? Het panel van Opium bespreekt de film 'Gainsbourg (Vie héroïque)' over het leven van de beroemde Franse zanger Serge Gainsbourg. Gainsbourg wist met zijn liedjes de mooiste vrouwen voor zich te winnen. Zo had hij relaties met o.a. Brigitte Bardot en Jane Birkin. Jazzpianist Michiel Borstlap legt actrice Linda van Dyck haarfijn uit wat de verleidingskracht van muziek is en hoe dat bij hem werkt.

Echt Gebeurd
Het is niet altijd lachen bij Toomler. Elke derde zondag van de maand kun je in de Amsterdamse comedyclub bij 'Echt Gebeurd' luisteren naar waargebeurde verhalen van gewone mensen. 'Echt Gebeurd', een initiatief van Jan Jaap van der Wal, Micha Wertheim en Paulien Cornelisse, is overgewaaid uit New York en wil laten zien dat iedereen een verhalenverteller in zich heeft. Hoogtepunt van 'Echt Gebeurd' is dat iemand voorleest uit zijn of haar puberdagboek. Actrice Linda van Dijck biecht op als puber een dichtbundel te hebben geschreven, 'Huilen in 't zand'. Weet Cornald Maas haar over te halen er iets uit voor te dragen?

De Caracal
In de solovoorstelling 'De Caracal' speelt actrice Olga Zuiderhoek een vrouw die al een jaar wacht op een telefoontje van haar grote liefde. Zuiderhoek zet de vrouw die vol spanning wacht ijzersterk neer. Wat maakt haar volgens Linda van Dyck en Maria Goos zo'n goede actrice?

Deze uitzending van het programma Opium TV is uitgezonden op woensdag 17 maart door de AVRO. Te gast waren Linda van Dyck, Maria Goos en Michiel Borstlap. De presentatie was in handen van Cornald Maas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie