Uitzending
Opium TV - 17-2-2010

17-2-2010

Opium TV

1103 x bekeken | 0 reacties
6
In Opium bespreekt en bediscussieert presentator Cornald Maas iedere woensdagavond het aanbod uit de culturele agenda met prominenten uit de culturele wereld. Deze week columniste Aaf Brandt Corstius, ontwerper Piet Hein Eek en cabaretière Brigitte Kaandorp.

Iep!
De film Iep! van regisseuse Rita Horst houdt de gemoederen al enige tijd bezig. Horst distantieert zich van de film doordat de producent de film inkortte. Daarom komen zij en haar crew ook niet op de première. Het panel van Opium bekijkt de film en stelt de vraag: 'is het eigenlijk een goede film geworden?'

Iep! is vanaf woensdag 17 februari in de bioscoop te zien.

Jongensjaren
Columniste Aaf Brandt Corstius spreekt haar bewondering uit voor Martin Bril en over 'Jongensjaren' het boek over zijn jeugdjaren waar de populaire schrijver en columnist tot vlak voor zijn dood aan werkte.

Maarten Baas
In 2009 werd hij uitgeroepen tot 'Designer of the year'; dit jaar exposeert Maarten Baas in het Stedelijk Museum 's Hertogenbosch. Collega-ontwerper Piet Hein Eek (onder meer bekend van de sloophoutmeubels) legt uit wat het geheim van Baas is.

Deze uitzending van het programma Opium TV is uitgezonden op woensdag 17 februari door de AVRO. Te gast waren Aaf Brandt Corstius, Brigitte Kaandorp en Piet Hein Eek. De presentatie was in handen van Cornald Maas.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee