Uitzending
Op1 - 2 april 2020

2 april 2020

Op1

2-4-2020

| 445 x bekeken | 0 reacties
6
Hoe houd je als bestuurder het hoofd koel in het epicentrum van onze coronacrisis? Burgemeester van Eindhoven John Jorritsma, vertelt hoe hij dit doet.

In het ziekenhuis de Gelderse Vallei worden patiŽnten sinds deze week ook geholpen door legerartsen. Bestuursvoorzitter Mirjam van 't Veld is te gast. Hoe is de hulp van de artsen ontvangen?

SGP-leider Kees van der Staaij maakt zich zorgen over onze democratie, nu de schijnwerpers volledig zijn gericht op de aanpak van het coronavirus. Waarom vertelt hij vanavond.

Voor eigenaren van vakantieparken breken cruciale maanden aan, het geld moet NU verdiend worden. Maar kunnen de parken open? Vakantieparkeigenaren Geert Dijks en Pim Meijkamp vertellen erover.

Bij De Kindertelefoon draaien ze overuren tijdens de coronacrisis. Welke verhalen hebben kinderen nu ze wekenlang thuis zitten? Vrijwilligers Barbara Takacs en Taro Lennaerts vertellen erover. Met directeur Roline de Wilde zijn ze te gast.

In deze uitzending van Op1 was Kees van der Staaij te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 2 april 2020 werd uitgezonden op donderdag 2 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie