Uitzending
Op1 - 1 april 2020

1 april 2020

Op1

1-4-2020

| 716 x bekeken | 0 reacties
6
Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wouter Koolmees praat over zijn omvangrijke steunpakket aan bedrijven en hun werknemers die getroffen zijn door de coronacrisis.

De Tweede Kamer is vandaag bijgepraat door Jaap van Dissel (RIVM), Diederik Gommers (Vereniging Intensive Care Nederland) en Ronnie van Diemen-Steenvoorde (Inspecteur-generaal Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd). Politiek commentator bij EenVandaag Joost Vullings beschouwt het coronadebat na.

Technologiedeskundige en jurist Danny Mekic is te gast. Moeten we meer van onze privacy opgeven in de strijd tegen het coronavirus of moeten we vooral niet achter landen als China aangaan?

Voorzitter van NU'91 Verpleging en Verzorging Stella Salden praat over de vele verpleegkundigen die zich grote zorgen maken over hun veiligheid. Er zijn te weinig mondkapjes en beschermende kleding tegen het coronavirus.

De Brabantse huisarts Alfons Olde Loohuis voorzag de corona-uitbraak. Hij trainde jarenlang huisartsen hoe om te gaan met een grote virus-uitbraak.

De Europese voetbalbonden zijn eruit: er wordt naar gestreefd om de profcompetities voor 3 augustus af te ronden. Dat zou betekenen dat de bal half juni weer rolt. NOS Studio Sport-verslaggever Jeroen Stekelenburg praat erover.

In deze uitzending van Op1 waren Joost Vullings en Wouter Koolmees te gast. De presentatie was in handen van Carrie ten Napel, Charles Groenhuijsen, Erik Dijkstra, Sophie Hilbrand, Giovanca Desire Ostiana, Sander Schimmelpenninck, Tijs van den Brink, Willemijn Veenhoven, Welmoed Sijtsma, Hugo Logtenberg, Fidan Ekiz en Jeroen Pauw. Deze uitzending van het programma Op1 met de titel 1 april 2020 werd uitgezonden op woensdag 1 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie