Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 7-10-2008

7-10-2008

NOVA

839 x bekeken | 0 reacties
6
De week van Wouter Bos
Banken en spaartegoeden worden gered, overleg na overleg gevoerd. Voor minister van FinanciŽn Wouter Bos, was het zijn week. In Nederland geprezen als crisismanager, in BelgiŽ verguisd als de man die mede-verantwoordelijk is voor het ten grave dragen van Fortis. Een gesprek met Wouter Bos, over het gebrek aan een gemeenschappelijke Europese aanpak, de toekomst van Fortis en ABN AMRO en zijn visie op de afgelopen dagen.

Liquidaties in Amsterdam
Tot nog toe leefde het idee dat liquidaties in de Amsterdamse onderwereld professioneel worden uitgevoerd en daarom niet kunnen worden opgelost. Maar justitie hoopt daar donderdag verandering in te brengen. Vijf mannen staan dan terecht, verdacht van de moord op de Amsterdamse cafť-eigenaar Thomas van der Bijl. Als opdrachtgever van de moord wordt de naam van Willem Holleeder genoemd. NOVA maakte op basis van het strafdossier een reconstructie.

Afghanistan, 7 jaar later
Vandaag is het zeven jaar geleden dat de Amerikaanse en Britse luchtmacht hun bombardementen in Afghanistan startten op bases van de Taliban en al-Qaida. De operatie Enduring Freedom luidde het begin in van de oorlog tegen het terrorisme. Maar wat heeft de operatie het land de afgelopen jaren gebracht?

Presentatie: Twan Huys.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op dinsdag 7 oktober door de VARA en de NPS. Te gast was Wouter Bos. De presentatie was in handen van Twan Huys. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie