Uitzending
NOVA - 3-10-2008

3-10-2008

NOVA

839 x bekeken | 0 reacties
7
Debat Palin versus Biden
Sarah Palin blunderde niet en Joe Biden deed niet neerbuigend tegen haar. Het debat vannacht tussen de Amerikaanse vice-presidentskandidaten eindigde onbeslist. Beiden waren er op uit geen fouten te maken. Joe Biden viel vooral John McCain aan en niet Sarah Palin. Palin presenteerde zich vooral als een normale doorsnee Amerikaanse die ver weg staat van het politieke gekonkel in Washington. Willem Lust doet verslag.

Gouda's imago
Wie heeft het imago van Gouda kapotgemaakt? Tweede Kamerleden of de politie in Gouda door niet in te grijpen? Kamerleden reageren verdeeld op de kritiek van korpschef Jan Stikvoort van politie Hollands-Midden. Stikvoort verwijt het parlement een verkeerd beeld te hebben gegeven van de problemen met Marokkaanse jongeren in Gouda. Volgens hem hebben zij een klein incident opgeklopt om electoraal te scoren.

Kredietcrisis
Wie heeft er nog vertrouwen in banken? En wie steekt er nog geld in aandelen? Prangende vragen na een week waarin de Amerikaanse financiŽle crisis defintief de oceaan overstak. Deze week verschijnt het boek Trends en Cycli van voormalig topbelegger van Robeco Groep en beursgoeroe, Jaap van Duijn. In NOVA zijn visie op de toekomst en: waar en waarin moeten beleggers de komende tien jaar beleggen en waarom?

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 3 oktober door de VARA en de NPS. Te gast was Jaap van Duijn.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee