Uitzending
NOVA - 4-10-2008

4-10-2008

NOVA

930 x bekeken | 0 reacties
4
Overname Fortis: "Het lijkt wel een Belgenmop"
"Het lijkt wel een Belgenmop". Zo typeert de Belgische oud-judocoach en nu rechtsliberale Jean-Marie Dedecker (Lijst Dedecker) de prijs die Nederland betaald heeft voor de overname van Fortis Nederland. En omgekeerd dus de prijs die BelgiŽ voor het andere deel betaald heeft. Jean-Marie Dedecker, volgens de peilingen inmiddels de populairste Belgische politicus, reageert in de studio.

The Fool revisited
The Beatles, Eric Clapton, the Rolling Stones. In de swinging sixties stonden ze allemaal in de rij bij een groepje Nederlandse kunstenaars voor psychedelische kleding, platenhoezen en muurschilderingen. De kunstenaars noemden zichzelf The Fool. Ze zijn een vergeten Nederlands hoofdstuk in de Summer of Love. Tot nu, want vandaag verscheen de autobiografie van Simon Posthuma, oprichter en aanvoerder van the Fool. NOVA volgde het spoor terug naar een glorieus verleden.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op zaterdag 4 oktober door de VARA, de NOS en de NTR. Te gast was Jean-Marie Dedecker.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee