Uitzending
NOVA - 30-8-2008

30-8-2008

NOVA

734 x bekeken | 0 reacties
7
Tekort aan psychiaters
De psychiater is de meest gewilde medisch specialist van dit moment, overal zijn vacatures en is onderbezetting. Wat voor gevolgen heeft dit voor de kwaliteit van de zorg? In NOVA de uitslagen van een steekproef onder 20 GGZ-instellingen.

Deltacommissie
Komende woensdag verschijnt het langverwachte advies van de Deltacommissie die het kabinet instelde om te komen tot zwaarwegende voorstellen die Nederland zullen beschermen tegen de gevolgen van de klimaatveranderingen. NOVA kijkt vast vooruit op één van de meest prangende problemen die het fijnmazige watersysteem met slootjes, sluizen en gemalen te wachten staat: zo gaan langere periodes van droogte zorgen voor het zakken van de bodem. In Noord-Holland is nu al te zien waarom dat een groot probleem wordt, voor de bloembollenteelt bijvoorbeeld.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op zaterdag 30 augustus door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee