Uitzending
NOVA - 29-8-2008

29-8-2008

NOVA

1036 x bekeken | 0 reacties
6
De pijlen van Obama
Barack Obama heeft de nominatie van de Democratische partij voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen officieel aanvaard. In de slotrede van de partijconventie in Denver herhaalde hij vannacht zijn oproep tot verandering na acht jaar George W. Bush. Hij hield zijn gedreven speech voor zo'n 80.000 mensen in een volgepakt Invesco Field Stadion in Denver. Obama werd ontvangen met een minutenlang applaus. Hij kreeg het publiek bijna niet stil. Zijn eerste woorden waren de aanvaarding van de nominatie.

Een interview met dominee Harcourt Klinefelter, de voormalig persvoorlichter én vriend van Martin Luther King.

Verder: het laatste nieuws door correspondent Willem Lust, de hoogtepunten en een analyse met Amerikawatcher Charles Groenhuijsen en VVD-Kamerlid Laetitia Griffith.

Presentatie: Clairy Polak.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op vrijdag 29 augustus door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast waren Laetitia Griffith en Charles Groenhuijsen. De presentatie was in handen van Willem Lust en Clairy Polak.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee