Uitzending
NOVA - 24-1-2007

24-1-2007

NOVA

589 x bekeken | 0 reacties
6
Belgisch dopingschandaal
BelgiŽ is in de ban van een groot dopingschandaal. De Vlaamse krant Het Laatste Nieuws bericht vandaag opnieuw over gebruik van verboden middelen in de wielersport. Publicaties gisteren, waarin staat dat de teambaas van Quick Step zijn renners stimuleerde doping te gebruiken, leidden tot een verrassende bekentenis van wielerkampioen Johan Museeuw. Een reactie van de Belgische journalist Maarten Michielssens.

State of the Union
President Bush heeft de State of the Union gehouden, de jaarlijkse toespraak tot het Amerikaanse Congres. Hij vroeg hierin om steun voor zijn plan om 21.000 extra militairen naar Irak te sturen. Correspondent Willem Lust doet verslag vanuit New York.

Verscherpte tegenstellingen in Libanon
Gisteren waren er in Beiroet gewelddadige protesten van tegenstanders van premier Siniora. De premier moet niet zo aan het handje van het Westen lopen, vindt de oppositie. Maar Siniora vertrok vandaag naar Parijs waar hij op een donorconferentie miljarden binnen hoopt te halen voor de wederopbouw van Libanon. NOVA doet verslag vanuit een verscheurd Libanon.

Presentatie: Joost Karhof.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 24 januari door de VARA en de NPS. De presentatie was in handen van Joost Karhof.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie