Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
NOVA - 2-8-2006

2-8-2006

NOVA

1292 x bekeken | 0 reacties
6
IsraŽl: Hezbollah bijna verslagen
IsraŽlische commando's hebben woensdagochtend een offensief geopend diep in Libanon. De militairen werden per helikopter afgezet nabij Baalbek in het oosten van Libanon, een bolwerk van Hezbollah. IsraŽlische militairen beperkten hun grondoperaties tot dusver tot Zuid-Libanon. Vanuit Tel Aviv commentaar van correspondent Ankie Rechess. In de studio reageert Ko Colijn, defensie-specialist.

Sgt. Pepper wordt Serzjant Paeper in Venlo
Wat hebben John Lennon, Paul McCartney, Chriet Titulaer en Geert Wilders gemeen? Ze spelen allemaal een hoofdrol in Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band. Alleen de uitspraak verschilt. Na maandenlang hard werken wordt morgen in Venlo de dialectversie van het beroemde album gepresenteerd.

De beuk erin: wat is de lelijkste plek van Nederland?
NOVA is gestart met de verkiezing van de lelijkste plek van Nederland. Deze maand zal in elke uitzending een prominente Nederlander zijn of haar keuze presenteren met de bedoeling de discussie op te starten over de manier waarop Nederland omgaat met de bebouwde ruimte. Zou het niet beter zijn vanaf nu meer waarde toe te kennen aan factoren als goede smaak en schoonheid en wat minder aan efficiency en functionaliteit? Vandaag ziet u de keuze van oud-minster van Economische Zaken Herman Heinsbroek.

Presentatie: Jeroen Smit.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 2 augustus door de VARA en de NPS. Te gast waren Herman Heinsbroek en Ko Colijn. De presentatie was in handen van Jeroen Smit. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie