Uitzending
NOVA - 26-7-2006

26-7-2006

NOVA

880 x bekeken | 0 reacties
6

Water, water, water. De ene hittegolf na de andere rolt over ons heen. Bij zon en droogte draait alles om water. Geen probleem in een waterland als Nederland. En al hebben de waterleidingmaatschappijen graag dat we in piekuren wat zuinig aan doen, al mogen de boeren op veel plaatsen hun land niet meer beregenen en al ondervindt de scheepvaart hinder van lage waterstanden, gebrek aan water is er niet en zal er ook niet zo vlug komen. Daar zorgen de vele waterinstanties wel voor. Een reportage over rijkswater, polderwater, drinkwater, grondwater en oppervlaktewater. In de studio reageert Gerard van Vliet, voorzitter Landelijke Commissie Waterverdeling.


Ontwenningskliniek voor gamers in trek. Het lijkt onschuldig maar het kan net zo verslavend zijn als drugs of alcohol: computerspelletjes. Met name nieuwe online-games zijn zo verslavend dat een Amsterdamse ontwenningskliniek verstokte gamers sinds afgelopen week helpt afkicken. Volgens de instelling stromen de aanmeldingen uit de hele wereld binnen.

Presentatie: Jeroen Smit.

Deze uitzending van het programma NOVA is uitgezonden op woensdag 26 juli door de VARA, de NPS en de NOS. Te gast was Gerard van Vliet. De presentatie was in handen van Jeroen Smit.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie