Uitzending
Nieuwsuur - 23-4-2019

23-4-2019

Nieuwsuur

407 x bekeken | 0 reacties
6
Wat brengt 5G Nederland?
Nederland heeft de beste en snelste mobiele internetdekking in Europa en wil ook graag koploper worden met 5G. Dit nieuwe internet is honderden keren sneller dan 4G en dat brengt allerlei nieuwe mogelijkheden, maar er zijn nog enkele hordes te nemen.

Kritiek op Baudet van tweede man van Forum
Henk Otten, de tweede man, aanstaand fractievoorzitter in de Eerste Kamer Ún medeoprichter van Forum voor Democratie heeft kritiek op partijleider Thierry Baudet. Die zou zijn partij teveel naar rechts trekken. Hoe is de sfeer bij Forum voor Democratie de dag na Pasen?

De uitdagingen van de multiculturele samenleving
Het boek Alleen Maar Nette Mensen van auteur Robert Vuijsje sloeg tien jaar geleden in als een komeet. Onlangs kwam zijn nieuwe roman Salomons Oordeel uit. Weer zijn de belangrijkste thema's discriminatie en gedoe tussen verschillende bevolkingsgroepen in Nederland. Hoe kijken scholieren op twee middelbare scholen daar naar? Discrimineert iedereen? Is de politie te vertrouwen? Trouw je later alleen met iemand uit je eigen cultuur? Een reportage en een gesprek met Robert Vuijsje.

In deze uitzending van Nieuwsuur was Robert Vuijsje te gast. De presentatie was in handen van MariŰlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars. Deze uitzending van het programma Nieuwsuur werd uitgezonden op dinsdag 23 april door de NOS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie