Uitzending
Netwerk - 3-3-2009

3-3-2009

Netwerk

888 x bekeken | 0 reacties
5
Pros uit Boer zoekt vrouw belazerd na ruilverkaveling
Pros Veldman uit Laag-Zuthem, bekend van het programma Boer zoekt vrouw is wat de liefde betreft voorzien. Maar terwijl de camera's de ontluikende liefde tussen Pros en Jolanda filmde, speelde op de achtergrond een drama op de boerderij. Veldman staat met zijn boerenbedrijf aan de rand van de afgrond door een mislukte ruilverkaveling. Bij de ruilverkaveling leverde hij vruchtbare grond in. Met asbest vervuilde grond kreeg hij daarvoor terug.

Scholieren mishandelen agente
Een agente raakte afgelopen vrijdag lichtgewond toen ze vechtende jongeren uit elkaar probeerde te halen voor het Buitenhout College in Almere. De agente werd, naar eigen zeggen, belaagd door tientallen jongeren. De groep tieners trok aan haar haren en schopte haar in haar rug. Een van de vechtersbazen, een twaalfjarige jongen, werd daarop door de politie aangehouden en vastgehouden. De directeur besloot maandag deze jongen van het college te sturen. De politie is momenteel nog op zoek naar vier andere jongeren. Het verhaal van de twaalfjarige jongen, zijn vader en zijn advocaat.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op dinsdag 3 maart door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie