Uitzending
Netwerk - 23-2-2009

23-2-2009

Netwerk

823 x bekeken | 0 reacties
7
Zeeuwse dorpsschool kampt met leegloop
Vroeger was het heel normaal, ieder dorp had zijn eigen dorpsschool. Vijf minuten lopen en dan was je op school. Tegenwoordig vechten tientallen plattelandsscholen voor hun bestaan. Een portret over de dorpsschool in het Zeeuwse Baarland.

Nieuwe vuurzee bedreigt het verbrande land van Victoria
In AustraliŽ is na het verwoestende vuur van twee weken geleden vandaag opnieuw brandalarm geslagen. De tijdens de eerste branden getroffen bewoners hebben amper hun rampspoed verwerkt en moeten nu opnieuw tegen de vuurzee vechten.

Voormalig topman Schiphol bekent fouten
'We hadden moeten zeggen: er komt een nieuwe baan die voordelen biedt maar ķ, Spaarndam, bent de klos', bekent Gerlach Cerfontaine, voormalig president-directeur van Schiphol tegenover het magazine Intermediair. Ook zegt hij dat er foutieve informatie is verstrekt. Reacties van de burgemeester van Haarlemmerliede en Spaarnwoude Bert Bruijn, bewoners van Spaarndam en een woordvoerder van Schiphol.

Presentatie: Ghislaine Plag.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 23 februari door de EO en de NCRV. De presentatie was in handen van Ghislaine Plag.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie