Uitzending
Netwerk - 24-2-2009

24-2-2009

Netwerk

921 x bekeken | 0 reacties
6
Evolutie of schepping - propaganda-oorlog in Nederland
'Het is technisch niet bewezen dat de mens op aarde is gekomen door evolutie of door schepping.' Dit is de centrale boodschap van de folder Evolutie of schepping. Enkele populaire websites zijn een tegenactie tegen deze propaganda gestart. Waarom roept de folder zo heftige reacties op?

Netwerk viert carnaval in Tilburg en Venlo
Netwerk volgt het carnaval vanuit Tilburg en Venlo. Verslaggevers Siebe Sietsma en Johan Eikelboom rijden mee met nachtbussen, volgen de carnavalsoptocht en gaan op stap met de controleurs van het project Kloeken en Blowen (Drinken en Blowen) waarbij jongeren onder de zestien worden getest op alcoholgebruik tijdens het carnaval.

Politieoffensief tegen gewapende overvallen
Een reportage over het offensief van de politie Rotterdam-Rijnmond tegen gewapende overvallen in de regio. Landelijk nam het aantal overvallen vorig jaar al met elf procent toe. Rotterdam is met een stijging van eenentwintig procent zelfs koploper van de vier grote steden. Netwerk ging mee met het arrestatieteam, volgde de wijkagent en sprak met zowel slachtoffers als daders.

Presentatie: Tijs van den Brink.

Johan Eikelboom deed in deze uitzending verslag voor Netwerk. De presentatie was in handen van Tijs van den Brink. Deze uitzending van het programma Netwerk werd uitgezonden op dinsdag 24 februari door de EO en de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie