Uitzending
Netwerk - 15-7-2009

15-7-2009

Netwerk

742 x bekeken | 0 reacties
8
Hoe loyaal moet je als werknemer zijn in tijden van crisis?
Wat doe je als je baas je vraagt in tijden van crisis vrijwillig loon in te leveren om zo gedwongen ontslagen te voorkomen? Het is de realiteit van vele duizenden werknemers in bedrijven waar het economisch tegen zit. Vanavond antwoord op de vraag hoe loyaal je als werknemer moet zijn in tijden van crisis.

Veel Zuilenaren voelen zich onveilig
Meer dan de helft van de bewoners van de Utrechtse wijk Zuilen-Oost voelt zich wel eens onveilig. Eťn op de drie bewoners wil om die reden graag verhuizen. In de tweede aflevering van de serie Zomer in Zuilen een gesprek met een vrouw die de wijk is ontvlucht en verhuisd is naar een rustig Fries dorpje.

Gevaarlijke buitensporten
Wildwatervaren, kitesurfen, kanoŽn, wadlopen, zwemmen in zee. In de zomer trekken veel Nederlanders de natuur in voor avontuurlijke activiteiten. Maar dit is niet altijd zonder gevaar. Dit weekend kwam er in Canada nog een Nederlander om bij het raften. Daarnaast rukt de reddingsbrigade steeds vaker uit om zwemmers uit zee te vissen. Waarom nemen veel sportieve recreanten deze risicoŅs? Overschatten zij zichzelf of onderschatten ze de natuur?

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 15 juli door de EO en de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee