Uitzending
Netwerk - 13-7-2009

13-7-2009

Netwerk

820 x bekeken | 0 reacties
8
Melk van Nederlandse bodem, hoe lang nog?
Melk is goed voor elk. Melk de Witte Motor. Met melk meer mans. Iedereen kent ze nog, de melkreclames van de afgelopen decennia. Melk gepresenteerd als gezond, oer-Hollands product. Maar gelijktijdig gaat de productie van melk al decennialang gepaard met ingewikkelde regelgeving en problemen, denk aan de melkplassen en de melkquota.

Balkenende op bezoek in de VS
Premier Balkenende bezoekt dinsdag, samen met minister Verhagen van Buitenlandse Zaken, de Amerikaanse president Barack Obama. Tijd voor een gezamenlijk feest: de band tussen de VS en Nederland bestaat 400 jaar. Echter, de discussie over de zogenoemde Hague Invasion Act dreigt deze feestvreugde wellicht te verstoren.

Zomer van Zuilen: Marokkaanse jongeren in de wijk
De Utrechtse wijk Zuilen is de afgelopen maanden regelmatig negatief in het nieuws geweest en wordt door het kabinet als ‘krachtwijk’ gezien. De Netwerk-verslaggevers Bram de Waal en Daan Jansen verbleven er enkele weken om de wijk en zijn bewoners in beeld te brengen.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 13 juli door de EO en de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee