Uitzending
Netwerk - 9-7-2009

9-7-2009

Netwerk

629 x bekeken | 0 reacties
7
Vluchtelingencrisis Swatvallei
Ruim 2,5 miljoen mensen zijn de afgelopen maanden gevlucht voor het oplaaiend geweld in het Noorden van Pakistan. Vluchtelingenkampen in de Swatvallei zitten zo vol dat er sprake is van een humanitaire noodtoestand. Volgens de VN zou het zelfs gaan om het grootste binnenlandse vluchtelingenprobleem sinds de Tweede Wereldoorlog.

Eerste Nederlandse schadeclaim tegen medicijnfabrikant
Voor het eerst is in Nederland een fabrikant van antipsychotica aansprakelijk gesteld wegens het achterhouden van informatie over ernstige bijwerkingen. Farmaceut Lilly zou expres verzwegen hebben dat het medicijn Zyprexa diabetes kan veroorzaken.

Opleving op de woningmarkt?!
De woningmarkt lijkt enigszins op te leven. De verkopen zouden stijgen, en de gemiddelde verkoopprijs zou licht aantrekken. Maar is er echt sprake van een omslag? Volgens cijfers van het NVM zijn er 26% meer woningen verkocht dan in het eerste kwartaal van 2009. Toch zijn in totaal 33% minder woningen verkocht in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op donderdag 9 juli door de EO en de NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee