Uitzending
Netwerk - 22-7-2009

22-7-2009

Netwerk

826 x bekeken | 0 reacties
8
Zorgrobot binnenkort ook in Nederland?
Binnen twee jaar is het waarschijnlijk zover: extra handen aan het bed in de Nederlandse ziekenhuizen. Geen mensenhanden, maar stevige robotarmen die te hulp schieten bij de verzorging van patiŽnten. In Japan zijn de zorgrobots al niet meer weg te denken uit het ziekenhuis en Nederland zal naar verwachting snel volgen. Maar willen wij dit eigenlijk wel?

Hotels schrappen ster om klanten te trekken
Jarenlang beleefden de vijfsterrenhotels gouden tijden. Maar nu zien ze het aantal gasten flink dalen. Om het tij te keren neemt een aantal een verrassende maatregel. Ze leveren vrijwillig een ster in om meer klanten te trekken.

Zomer in Zuilen: burgemeester Aleid Wolfsen in Zuilen
In de vijfde en laatste aflevering van de reportageserie Zomer in Zuilen is het woord aan de Utrechtse burgemeester Aleid Wolfsen.
In Zuilen-Oost spreekt hij over de situatie in de wijk. Wat vindt hij van de problemen? Hoe hoog staan ze op zijn agenda? Hoe vaak komt hij er zelf? En de hamvraag: komt het ooit nog goed met de wijk?

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 22 juli door de EO en de NCRV. Te gast was Aleid Wolfsen.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!