Uitzending
Netwerk - 20-7-2009

20-7-2009

Netwerk

642 x bekeken | 0 reacties
8
Niet op vakantie naar Turkije
Zonder zorgen op vakantie. De meeste mensen kijken uit naar hun reis richting zon, zee en strand. Maar ten tijde van crisis ontkomen ook reisorganisaties niet aan financiŽle malaise. En de reizigers zijn er de dupe van. Echter, volgens de Stichting Garantiefonds Reisgelden zijn touroperators op dit moment 'verdacht vaak failliet'.

Q-koorts eist steeds meer slachtoffers in Brabant
Terwijl Nederland zich voorbereidt op een golf van Mexicaanse griep, eist de Q-koorts steeds meer slachtoffers. Dit weekend overleed een vierde persoon aan de koorts die voornamelijk in Noordoost Brabant heerst.

Zomer in Zuilen: Hans Spekman in Zuilen
In de vierde aflevering gaan we de wijk in met Hans Spekman, inwoner van Zuilen en Kamerlid voor de PvdA. Als oud-wethouder van Sociale Zaken in Utrecht heeft Spekman veel ervaring met het verbeteren van Utrechtse probleemwijken. Hoe zou Spekman nu de problemen in Zuilen-Oost aanpakken?

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op maandag 20 juli door de EO en de NCRV. Te gast was Hans Spekman.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee