Uitzending
Netwerk - 8-7-2009

8-7-2009

Netwerk

1126 x bekeken | 0 reacties
7
Wat doet het met je driejarige als je hem op peuterkamp stuurt?
Nu de zomer is begonnen, gaan veel kinderen op kinderkamp. Organisator van jongerenvakanties Simbo heeft een gat in de markt ontdekt: een volledig verzorgd arrangement voor driejarigen. Tientallen ouders hebben hun kind inmiddels aangemeld voor het peuterkamp.

Nederland koploper in het afluisteren
Justitie deed vorige maand een inval in de woning van een Telegraafjournaliste. De Telegraaf stapt nu naar de rechter om af te dwingen dat de AIVD stopt met het afluisteren van journalisten. In Netwerk een gesprek over afluisterpraktijken met onder meer Sjuul Paradijs en onderzoeksjournalist Roger Vleugels, die zegt dat Nederland koploper in het afluisteren is.

Kloonexpert Panayiotis Zavos: briljant medicus of monster?
Sommige mensen zien in hem een eigentijdse versie van Frankenstein, anderen beschouwen hem als een Heilige: Dr. Panayiotis Zavos. De afgelopen acht jaar werkte hij met een medisch team in het geheim aan nieuwe technieken op het binnen en buiten de medische wereld meest controversiŽle terrein: het klonen van mensen.

Deze uitzending van het programma Netwerk is uitgezonden op woensdag 8 juli door de EO en de NCRV. Te gast waren Roger Vleugels en Sjuul Paradijs.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!