Uitzending
Moraalridders - Sharon Gesthuizen, Bart Fauser, Bram Moszkowicz

Sharon Gesthuizen, Bart Fauser, Bram Moszkowicz

Moraalridders

4-4-2012

| 1656 x bekeken | 0 reacties
6
Vanavond in Moraalridders: Sharon Gesthuizen over Commissie Deetman, Bart Fauser wil leeftijdsgrens ontvangen eicel omhoog, Bram Moszkowicz over genezing van misdadigers.

Sharon Gesthuizen
Sharon Gesthuizen (SP) wil een parlementair onderzoek naar misbruik in de Katholieke Kerk, maar de slachtoffers zitten daar niet op te wachten.

Bart Fauser
De leeftijdsgrens voor het ontvangen van een eicel is volstrekt arbitrair en mag van Bart Fauser fors omhoog. Prof. dr. Bart Fauser is hoofd van de Divisie Vrouw en Baby, van het Universitair Medisch Centrum Utrecht en hoogleraar Voortplantingsgeneeskunde aan de Universiteit Utrecht.

Bram Moszkowicz
Geen mens is door en door slecht, schrijft Bram Moszkowicz in zijn boek 'Liever rechtop sterven dan op je knieŽn leven'. Zelfs in de grootste misdadiger schuilt nog een goede kern. Hoe kan de strafrecht-advocaat dat volhouden na ontmoetingen met grote misdadigers en met een vader die Auschwitz overleefde?

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Sharon Gesthuizen, Bart Fauser, Bram Moszkowicz is uitgezonden op woensdag 4 april door de EO. Te gast waren Bram Moszkowicz en Sharon Gesthuizen. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie