Uitzending
Moraalridders - Marilse Eerkens, Jils Buizer, Karla Peijs

Marilse Eerkens, Jils Buizer, Karla Peijs

Moraalridders

18-4-2012

| 2126 x bekeken | 0 reacties
5
Vanavond in Moraalridders psychologe Marilse Eerkens, biologieleraar Jils Buizer en Commissaris van de Koningin in Zeeland Karla Peijs.

Marilse Eerkens
Nederlandse crèches zijn niet in staat om baby’s de zorg te bieden die ze nodig hebben. Het ontbreekt er aan emotionele zorg en aandacht. Dat concludeert psychologe Marilse Eerkens in een boek dat morgen in de winkel ligt. Eerkens adviseert: hou uw baby de eerste twee jaar thuis: dat is beter voor de ontwikkeling van het brein.

Jils Buizer
Biologieleraar Jils Buizer van het Herman Jordan Lyceum in Zeist is veroordeeld tot 40 uur taakstraf en een schadevergoeding. De 64-jarige man sloeg eind vorig jaar een 15-jarige leerling vol in het gezicht na afloop van een schoolreisje.

Karla Peijs
Ontpolderen, niet ontpolderen... Kabinettenlang wordt er al gesteggeld over de toekomst van de Zeeuwse Hedwigepolder. Het nieuwste voorstel komt van staatssecretaris Bleker. Hij stelt voor om slechts een derde van de polder onder water te zetten en lijkt daarvoor een Kamermeerderheid te krijgen. Volgens gedoogpartner PVV is het echter tijd voor een referendum. Wat vindt Commissaris van de Koningin Karla Peijs van dit idee?

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Marilse Eerkens, Jils Buizer, Karla Peijs is uitgezonden op woensdag 18 april door de EO. Te gast was Karla Peijs. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!