Uitzending
Moraalridders - Jolande Sap, Esther Voet, Hans van Vliet

Jolande Sap, Esther Voet, Hans van Vliet

Moraalridders

21-3-2012

| 1439 x bekeken | 0 reacties
8
Vanavond in Moraalridders: GroenLinks-leider Jolande Sap, adjunct-directrice Esther Voet van het CIDI en commandant Hans van Vliet van het Leger Des Heils.

Jolande Sap
Terwijl het CPB naar buiten bracht dat de economische crisis nog dieper is dan gedacht, brak in Den Haag een politieke crisis uit. Jolande Sap, fractievoorzitter Tweede Kamer voor GroenLinks, ziet in dit alles reden om te pleiten voor nieuwe verkiezingen. Maar zit Nederland wel te wachten op nog meer onrust?

Esther Voet
Frankrijk zit in spanning nu het huis belegerd wordt van de man die verdacht wordt van een aantal aanslagen waaronder die op een Joodse school afgelopen maandag. Esther Voet, adjunct-directeur van het CIDI volgt de situatie op de voet en vertelt of deze dreiging ook in Nederland speelt.

Hans van Vliet
Twee jaar lag een man dood in zijn woning aan de Saffierstraat in de Diamantbuurt. Niemand miste hem. Commandant Hans van Vliet van het Leger des Heils weet hoe je dit kunt voorkomen - zodat de mensen niet alleen maar achteraf geschokt zijn.

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Jolande Sap, Esther Voet, Hans van Vliet is uitgezonden op woensdag 21 maart door de EO. Te gast waren Hans van Vliet en Jolande Sap. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie