Uitzending
Moraalridders - Diederik Samsom, Cindy Cloïn

Diederik Samsom, Cindy Cloïn

Moraalridders

11-4-2012

| 1369 x bekeken | 0 reacties
7
In Moraalridders: PvdA-leider Diederik Samsom en schrijfster en publiciste Cindy Cloïn.

Diederik Samsom
Van een land vol onzekerheid en onbehagen naar een land van optimisme en vertrouwen. Dat is wat de kersverse PvdA-leider Diederik Samsom naar eigen zeggen wil. Gisteren hield hij een toespraak in het Museum voor Communicatie in Den Haag. Tijs en Andries willen van hem weten hoe hij voor die gewenste ommekeer zou willen zorgen.

Cindy Cloïn
Sinds vijf jaar krijgt elke zwangere vrouw een 20-wekenecho aangeboden. In de meeste gevallen krijgen aanstaande ouders te horen dat hun kindje –voor zover te zien op een echo- gezond is. Maar niet altijd. Wie laat zoeken naar een afwijking, loopt het risico dat deze ook gevonden wordt. Soms zijn de gevolgen helder, soms niet. Te midden van alle emoties van verdriet, boosheid, teleurstelling en schuldgevoel staan ouders plotseling voor een van de meest ingrijpende keuzes van hun leven. Cindy Cloïn schreef er een boek over.

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Diederik Samsom, Cindy Cloïn is uitgezonden op woensdag 11 april door de EO. Te gast was Diederik Samsom. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie