Uitzending
Moraalridders - Hero Brinkman, Arie Slob, Philip Freriks

Hero Brinkman, Arie Slob, Philip Freriks

Moraalridders

28-3-2012

| 1431 x bekeken | 0 reacties
6
Vanavond in Moraalridders: Hero Brinkman over zijn politieke toekomst, Arie Slob over zijn beschikbaarheid voor de coalitie en Philip Freriks over zijn rol als verteller in The Passion.

Hero Brinkman
Kamerlid Hero Brinkman stapte vorige week uit de PVV. Hiermee lijkt de coalitie onder druk te staan. Hoe stevig is zijn steun aan het kabinet, hoe wil hij zelf verder in de politiek en hoe kwam Brinkman tot de keuze om de PVV te verlaten?

Arie Slob
De onderhandelingen in het Catshuis zijn vandaag voortijdig opgeschort. 'Een moeilijke fase', volgens de rijksvoorlichtingsdienst. Verschillende bronnen melden dat de PVV de lastige partij in het gezelschap is. In Moraalridders aan ChristenUnie-leider Arie Slob de vraag of Rutte en Verhagen bij hem aan mogen kloppen mocht het helemaal fout lopen in de coalitie.

Philip Freriks
Van Journaal-presentator tot bijbelverteller: Philip Freriks vertelt het verhaal over de laatste uren van Jezus tot zijn kruisdood in het paas-spektakel "The Passion". In deze live-show spelen en zingen bekende artiesten in de binnenstad van Rotterdam over de gebeurtenissen op Goede Vrijdag. Waarom doet de 'ongelovige' Freriks mee aan dit religieuze project?

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Hero Brinkman, Arie Slob, Philip Freriks is uitgezonden op woensdag 28 maart door de EO. Te gast waren Arie Slob, Hero Brinkman en Philip Freriks. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie