Uitzending
Moraalridders - Syp Wynia, Bram Bakker, Désanne van Brederode

Syp Wynia, Bram Bakker, Désanne van Brederode

Moraalridders

24-10-2012

| 1490 x bekeken | 2 reacties
6
In deze uitzending van Moraalridders: politiek commentator Syp Wynia van Elsevier, psycholoog Bram Bakker en schrijfster Désanne van Brederode

Syp Wynia
Corruptie, belangenverstrengeling, lekken uit vertrouwelijke gesprekken. Het kostte VVD-politicus Jos van Rey deze week de kop als wethouder van Roermond en Eerste Kamerlid.

Bram Bakker
Het is dé boekenhit van 2012, '50 tinten grijs' van E.L. James. Van deze trilogie werden wereldwijd al meer dan 40 miljoen exemplaren verkocht. In Nederland staan 1 miljoen exemplaren van deze roman in de boekenkast.

Désanne van Brederode
Word je wél of géén orgaandonor? Voor die keuze staan we in de Nationale Donorweek. Maar schrijfster Désanne van Brederode vindt dat veel te simpel. Ze ergert zich aan de druk die ons wordt opgelegd om even over orgaandonatie te beslissen.

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Syp Wynia, Bram Bakker, Désanne van Brederode is uitgezonden op woensdag 24 oktober door de EO. Te gast waren Bram Bakker, Désanne van Brederode en Syp Wynia. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie