Uitzending
Moraalridders - Mark Rutte, Antoine Bodar, Joop Gottmers

Mark Rutte, Antoine Bodar, Joop Gottmers

Moraalridders

13-4-2010

| 3859 x bekeken | 0 reacties
9
Mark Rutte
De meest opvallende opmars in de peilingen van de afgelopen weken is voor de VVD van Mark Rutte. Inmiddels is de partij virtueel de tweede van Nederland. Hoe is dat te verklaren? Van Hans Wiegel mag hij niet te hard ruzie maken met het CDA omdat die partijen elkaar straks nodig hebben. Maar voor het zover is, moet er eerst afgerekend worden met Wilders rechts en Cohen links. Wat is het strijdplan van Mark Rutte? Sinds deze week kan hij niet meer zonder persoonsbeveiliging over straat. Hoe bevalt hem dat?

Antoine Bodar
Ruzie in de Kerkprovincie. 'Stuitend'' en ''laakbaar.'' Bisschop Gerard de Korte is in een brief hard bekritiseerd door aartsbisschop Wim Eijk, omdat hij kritiek had op het censureren en verbieden van een aantal kerkliederen. Hoe is deze ongekend harde toon van de aartsbisschop te verklaren? We vragen het priester Antoine Bodar.

Joop Gottmers
Europees kampioen boksen en Nederlands kampioen kickboksen Joop Gottmers was één van de grootste criminelen van Nederland. Hij ging voor niets en niemand aan de kant totdat hij zichzelf tegenkwam. Op zijn hoogtepunt verdiende hij ruim 50.000 gulden per uur met hashtransporten. Nu gaat hij de scholen rond om kinderen te waarschuwen voor de gevaren van drugs. Wat is er met Joop Gottmers gebeurd? Deze week verscheen zijn indrukwekkende levensverhaal in boekvorm: Knock Out.

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Mark Rutte, Antoine Bodar, Joop Gottmers is uitgezonden op dinsdag 13 april door de EO. Te gast waren Mark Rutte, Antoine Bodar en Joop Gottmers. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie