Uitzending
Moraalridders - Peter R. de Vries, Nebahat Albayrak, Rudolf Le Poole

Peter R. de Vries, Nebahat Albayrak, Rudolf Le Poole

Moraalridders

20-4-2010

| 2140 x bekeken | 0 reacties
7
Peter R. de Vries
Peter R. de Vries heeft er flink de balen van. De rechter verbood hem beelden van Koos H. uit te zenden, op straffe van een dwangsom van een half miljoen euro. Dat was voor De Vries toch net te gortig en dus moest hij zijn uitzending aanpassen. Op zijn website vroeg hij zich maandag af of hij "onder dit gesternte nog wel door wil." De dwangsom van de rechter noemde hij 'een regelrechte gerechtelijke dwaling'. Maar gaat dat niet een beetje te ver? En als hij dit vindt, waarom tekende hij dan geen Hoger Beroep aan tegen de uitspraak van de rechter?

Nebahat Albayrak
Nebahat Albayrak, de nummer 2 van de PvdA- kandidatenlijst, schuift aan. Met haar gaan we praten over het leven in de schaduw van Job Cohen en over de kritiek op het PvdA-verkiezingsprogramma: wordt er nu te veel of te weinig bezuinigd? En waarom nu al praten over nationale akkoorden waarbij het niet uit lijkt te maken wat de inhoud van die nationale akkoorden zal zijn? Willen kiezers niet vooral weten wat de sociaal-democraten nu eigenlijk zelf willen?

Rudolf Le Poole
Sterrenkundige Rudolf Le Poole vind dat Nederland zich knettergek heeft laten maken door de aswolk. Wat bedoelt hij daarmee?

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Peter R. de Vries, Nebahat Albayrak, Rudolf Le Poole is uitgezonden op dinsdag 20 april door de EO. Te gast waren Nebahat Albayrak en Peter R. de Vries. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie