Uitzending
Moraalridders - Jack de Vries, Isora Leal, Willem Wagenaar

Jack de Vries, Isora Leal, Willem Wagenaar

Moraalridders

27-4-2010

| 1746 x bekeken | 0 reacties
7
Jack de Vries
Hoe gaat het CDA de verkiezingen redden? Het gaat niet goed met het CDA in de peilingen. De partij staat op fors verlies en Balkenende krijgt maar weinig vertrouwen van de kiezers én -nog verontrustender- van zijn eigen leden. De verkiezingen lijken vooral over de economie te gaan, maar de kiezers vertrouwen het CDA de economie niet meer toe. Hoe kan dat? En waarom wil Job Cohen niet met Balkenende in debat? Een forse kluif voor campagneleider Jack de Vries.

Isora Leal
Isora Leal zou vorig jaar met haar dansgroep Expreshon Kultural deelnemen aan Koninginnedag 2009. Het beloofde een feestelijk optreden te worden, totdat de zwarte Suzuki van Karst T. haar vol raakte en de lucht in slingerde. Ze overleefde de aanslag ternauwernood, maar moet wel tot op de dag van vandaag revalideren. Ze zal nooit meer zo kunnen dansen als voor de aanslag. Toch kan ze niet kwaad zijn op Karst T. Hoe doet ze dat? Ze zou heel graag met de ouders van Karst T. willen praten, maar wat zou ze hen willen vertellen? We vragen het Isora Leal.

Willem Wagenaar
Hoogleraar Rechtspsychologie Willem Wagenaar vindt het onacceptabel dat de falende rechters van Lucia de B. gewoon kunnen blijven zitten. Ze moeten uit zichzelf opstappen en zolang ze dat niet doen moeten wij, de burgers, hen het werk onmogelijk maken door hen systematisch te wraken.

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Jack de Vries, Isora Leal, Willem Wagenaar is uitgezonden op dinsdag 27 april door de EO. Te gast was Jack de Vries. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie