Uitzending
Moraalridders - Alexander Pechtold

Alexander Pechtold

Moraalridders

6-4-2010

| 1164 x bekeken | 0 reacties
7
In Moraalridders: D66-voorman Alexander Pechtold en Henk Donkersteeg die tbs verplicht wil stellen voor daders zedenmisdrijven.

Alexander Pechtold
De voorman van D66, Alexander Pechtold, gaat de verkiezingsstrijd in met de leus 'Anders Ja'. Maar wat gaat er precies Anders worden als het aan D66 ligt?

Het kersverse verkiezingsprogramma lijkt vooralsnog wel heel veel op het programma van vier jaar geleden. En waar gaat Pechtold 15 miljard vandaan halen om te bezuinigen?> Meer over deze gast

Henk Donkersteeg
Vorig jaar werd zijn zevenjarige dochtertje Hannah ontvoerd en misbruikt. Het gezin Donkersteeg zat ruim 24 uur in spanning; 'Waar was hun dochter? Was ze nog in leven? Wat was er met haar gebeurd'. Toen kwam de rechercheur met de verlossende woorden: 'Ze leeft nog'.

Tot frustratie van Henk Donkersteeg weigerde één van de daders mee te werken aan een TBS-behandeling, waarop Donkersteeg het burgerinitiatief DitKanNietLanger.nl startte. Veroordeelden voor zedendelicten moeten wat hem betreft verplicht een TBS-behandeling opgelegd krijgen.

Inmiddels heeft hij bijna 60.000 handtekeningen opgehaald, ruim voldoende om op de Agenda van de Tweede Kamer te komen.> www.ditkannietlanger.nl

Deze uitzending van het programma Moraalridders met de titel Alexander Pechtold is uitgezonden op dinsdag 6 april door de EO. Te gast was Alexander Pechtold. De presentatie was in handen van Andries Knevel en Tijs van den Brink.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!