Uitzending
MAX Vakantieman - Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij

MAX Vakantieman

22-7-2019

| 1545 x bekeken | 0 reacties
7
Helaas komt het nog wel eens voor: luchtvaartmaatschappijen die failliet gaan. Wat gebeurt er met het geboekte ticket? Heeft de consument recht op een vergoeding? Directeur van ANVR Frank Oostdam legt het uit.

Er komen veel vragen binnen over prijsdalingen na een geboekte reis. Soms wordt de reis wel 1000 euro per persoon goedkoper. Als er vragen worden gesteld bij de reisorganisatie blijkt er niets mogelijk. Jeanine Janssen van MAX Ombudsman geeft samen met Frank Oostdam toelichting in de studio.

Bagageschade en vermiste koffers leiden tot veel klachten bij MAX vakantieman. We duiken in het bagageverhaal van een reiziger wiens koffer onderweg naar Madagaskar zwaar beschadigd raakt als er een bagagewagen overheen rijdt. Dit leidt tot een maandenlang dispuut met de luchtvaartmaatschappij. Komt er nu eindelijk een oplossing?

Verslaggever Koen is voor de rubriek De Landkaart op de grens bij Hazeldonk en helpt vertrekkende Nederlanders op weg.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Rechten bij faillissement luchtvaartmaatschappij werd uitgezonden op maandag 22 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie