Uitzending
MAX Vakantieman - Vakantie-ergernissen verklaard

Vakantie-ergernissen verklaard

MAX Vakantieman

29-7-2019

| 1889 x bekeken | 0 reacties
7
We gaan op vakantie om lekker te ontspannen, maar dat kan ook veel ergernissen opwekken. Gedragsbioloog Patrick van Veen verklaart ze en vertelt hoe je ze kunt voorkomen.

Kamperen is populairder dan ooit. Dit jaar telt naar schatting zo'n zes miljoen kampeervakanties in binnen- en buitenland. Maar niet iedereen gaat goed voorbereid op vakantie. En dan kan het soms flink misgaan. Wij willen weten hoe het is gesteld met de veiligheid op de camping en gaan mee met ACSI-inspecteur Joop Stam.

In de rubriek Groeten uit Holland ontmoeten we mensen die op een bijzondere manier op vakantie gaan in eigen land. Deze week neemt fietsvakantiereisleider Jan-Pieter ons mee voor een rondje IJsselmeer.

Nietsvermoedend rijd je op vakantie met je auto een straatje in en daar kun je zomaar een flinke boete mee oplopen. In veel Europese binnensteden gelden namelijk strenge milieueisen. Goed opletten dus. Annemieke Zerdoun van de ANWB geeft aan tafel nuttige informatie en tips!

Rob en Frida boekten een volledig georganiseerde rondreis door Peru. Echter verliep de terugreis niet zo als gepland. MAX Ombudsman Jeanine Janssen geeft raad en gaat langs bij de reisorganisatie voor opheldering.

Verslaggever Koen is voor de rubriek De Landkaart op luchthaven Schiphol.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Vakantie-ergernissen verklaard werd uitgezonden op maandag 29 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie