Uitzending
MAX Vakantieman - Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder?

MAX Vakantieman

1-7-2019

| 1975 x bekeken | 0 reacties
5
Met grote regelmaat krijgen we klachten over de relatief hoge kosten voor alleenstaanden die op reis gaan. Vaak betalen alleenstaanden een toeslag voor een reis of hun hotelkamer. Waarom is dat? Er zijn steeds meer alleenstaanden, dus zouden reisorganisaties daar ook beter op moeten inspelen. Te gast zijn onder meer demograaf Jan Latten en Hugo van Drie van Sunweb.

Een student wil voor zijn opleiding naar Sri Lanka om daar met olifanten te werken. Maar kort voordat hij vertrekt wordt Sri Lanka getroffen door heftige aanslagen. Zijn opleiding besluit dat de stage niet meer door mag gaan. Maar de student heeft zijn reis geboekt via een klein bedrijf dat studenten helpt aan stages en geen garantieregeling heeft voor dergelijke gevallen. Te gast is Frank Oostdam, directeur van de ANVR.

Niet iedereen is dol op verre reizen. Deze week zoeken we in de rubriek Groeten uit Holland een paar stellen op die op een steenworp van hun eigen huis vakantie vieren. Welke voordelen heeft dat?

Ook deze week sturen we de MAX Mystery Guest op pad. Hij reist naar Zandvoort waar hij een hotel aan zijn eigen inspectie onderwerpt.

En verslaggever Koen is voor de rubriek De Landkaart aan de Costa del Sol op zoek naar zonaanbidders, topografische kennis en culturele hoogtepunten.

In deze uitzending van MAX Vakantieman was Jan Latten te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Waarom zijn vakanties voor alleenstaanden duurder? werd uitgezonden op maandag 1 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie