Uitzending
MAX Vakantieman - Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat

MAX Vakantieman

8-7-2019

| 1675 x bekeken | 0 reacties
6
Veel mensen die een paar jaar geleden in ItaliŽ op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Hoe kan het dat veel gedupeerden de oorspronkelijke boete nooit hebben ontvangen en pas jaren later via een incassobureau horen dat er een flink bedrag openstaat? In de studio praten we met Annemieke Zerdoun van de ANWB en een vertegenwoordiger van het incassobureau.

Een ongeluk op vakantie kan grote gevolgen hebben, daar weten ook de twee families die we in deze uitzending spreken alles van. Zo heeft meneer Helsen sinds een val op SardiniŽ nog altijd problemen met zijn hoofd. En Marcel Vos kampt na een glijbaanongeluk elders in ItaliŽ met hoge schulden en veel onzekerheid over de toekomst. Wat kun je doen als dit je overkomt? We praten er over met letselschadedeskundige Yme Drost.

De MAX Mystery Guest is onderweg naar het zuiden en inspecteert deze week een stopplaats in Luxemburg. En Jenny Buijtels praat u bij over de voorbereiding voor uw dier op vakantie.

En verslaggever Koen is voor de rubriek De Landkaart aan de Costa del Sol op zoek naar zonaanbidders, topografische kennis en culturele hoogtepunten.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Buitenlandse boetes pas jaren later op de mat werd uitgezonden op maandag 8 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie