Uitzending
MAX Vakantieman - Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie

MAX Vakantieman

15-7-2019

| 1457 x bekeken | 0 reacties
5
Bijna 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen die in het buitenland voor problemen kunnen zorgen. Hoe bereid je je daar op voor? We leggen uit wat je wel moet doen en wat absoluut niet.

Busmaatschappij Flixbus weigert de fietsen van Margaret en Faas mee te nemen, terwijl ze er wel voor hebben betaald. Waarom reageert de maatschappij niet op hun klachten? Sybrand praat er over met Martijn Witvliet van het Europees Consumenten Centrum en ook directeur Jesper Vis van Flixbus Benelux schuift aan in de studio.

In de rubriek Groeten uit Holland gaan we mee met de 23-jarige Erik die in zijn vakantie een groep jongeren begeleidt. De positieve energie straalt er van af en de jongeren genieten met volle teugen.

Wie buiten Europa op vakantie gaat, heeft soms een visum nodig om een land binnen te komen. Veel reisorganisaties verwijzen naar hun samenwerkingspartner CIBT VisumCentrale. Daar betaal je alleen vaak veel meer dan wanneer je een visum bij de ambassade aanvraagt. Hoe kan dat? En waarom vertellen veel reisorganisaties dat niet bij voorbaat aan de klant?

Verslaggever Koen is voor de rubriek De Landkaart aan de Costa del Sol op zoek naar zonaanbidders, topografische kennis en culturele hoogtepunten.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Medicijnen zorgen voor problemen op vakantie werd uitgezonden op maandag 15 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie