Uitzending
MAX Vakantieman - De gevaren van de zee

De gevaren van de zee

MAX Vakantieman

12-8-2019

| 2275 x bekeken | 0 reacties
7
Strandwacht Ron Zentveld praat ons bij over de gevaren van de zee. Wat is het risico van muien? Hoe herken je ze, en hoe kun je jezelf in veiligheid brengen als je tóch in een mui terechtkomt?

Online een vliegticket kopen is tegenwoordig zo gepiept, en dan is een (typ)foutje snel gemaakt. Maar daar hangt vaak wel een flink prijskaartje aan. Waarom is een wijziging zo duur? En mogen luchtvaartmaatschappijen zelf bepalen hoeveel zo'n wijziging kost? We leggen het voor aan Gerard Spierenburg van de Consumentenbond.

Het zoemt, verstoort de nachtrust en veroorzaakt verschrikkelijke jeuk: de mug! Maar wist u dat de mug ook het dodelijkste dier op aarde is en dat er steeds meer exotische muggen onze kant op komen? Insectendeskundige Sander Koenraadt schuift aan in de studio.

De Mystery Guest slaapt deze week een nachtje in het Kurhaus in Scheveningen.

Verslaggever Koen Bugter is met de landkaart op Kreta.

Koen Bugter deed in deze uitzending verslag voor MAX Vakantieman. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel De gevaren van de zee werd uitgezonden op maandag 12 augustus door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie