Uitzending
MAX Vakantieman - Waar is tanken het goedkoopst?

Waar is tanken het goedkoopst?

MAX Vakantieman

24-6-2019

| 1719 x bekeken | 0 reacties
5
Onderzoek van de ANWB wijst uit dat het de moeite loont om uit te zoeken bij welke benzinepomp richting het zuiden je het beste kan stoppen. De MAX mystery guest gaat op pad naar het zuiden en doet onderweg bij verschillende benzinepompen een inspectie.

Twee vriendinnen van respectabele leeftijd boeken een busreis bij een reisorganisatie. Ze staan op de vertrekdag klaar op het aangegeven opstappunt, maar er is geen bus te bekennen. Ze bellen de organisatie en het blijkt dat de bus al zo ver van ze verwijderd is dat ze ook met een taxi niet meer in de buurt komen. Er zit niets anders op dan terug naar huis te gaan, de vakantie gaat niet door. Tot grote verbazing van de gedupeerden krijgen ze slechts een klein percentage van de reissom terug. We gaan met de dames mee naar de betreffende reisorganisatie om verhaal te halen.

In Groeten uit Holland gaan we mee met Han, kapitein op een rondvaartboot. Hij vaart al 30 jaar door de Amsterdamse grachten. Hoe houdt hij de afwisseling erin en wat was zijn mooiste werkdag?

Als Nederlandse toeristen in het buitenland in de problemen komen, krijgen ze vaak hulp vanuit de ambassade en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Onschuldige handelingen in verre buitenlanden, zoals het meenemen van een steen van een Grieks strand, kunnen namelijk vervelende gevolgen hebben. Minister Stef Blok schuift aan in de studio om dit onderwerp te bespreken.

En verslaggever Koen is voor de rubriek De Landkaart aan de Costa del Sol op zoek naar zonaanbidders, topografische kennis en culturele hoogtepunten.

In deze uitzending van MAX Vakantieman was Stef Blok te gast. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Waar is tanken het goedkoopst? werd uitgezonden op maandag 24 juni door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie