Uitzending
MAX Vakantieman - Oplichters op boekingswebsites

Oplichters op boekingswebsites

MAX Vakantieman

22-6-2020

| 1500 x bekeken | 0 reacties
7
Het is druk op de veerpont deze zomer. In Groeten uit Holland zijn we een dag op bezoek bij Geer op de pont bij Eck en Wiel. * Boekingswebsites zijn voor oplichters een dankbare plek om op zoek te gaan naar slachtoffers. Je denkt een prachtige vakantie te boeken en het volgende moment is je geld weg. MAX Ombudsman Jeanine Janssen reageert en we leggen de zaak voor aan de Fraudehelpdesk. * De kijkersvraag van deze week komt van een echtpaar dat vliegtickets boekt voor een korte vakantie. Maar dan vervroegt de luchtvaartmaatschappij de terugvlucht met twee hele dagen! Mag dat zomaar? Het antwoord komt van Martijn Witvliet van het Europees Consumenten Centrum. * Koen neemt weer een kijkje bij 's lands beroemdste attracties. Dit keer vanaf de, anders zo drukke, Zaanse Schans.

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Oplichters op boekingswebsites werd uitgezonden op maandag 22 juni door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
  • MAX Vakantieman - Groeten van MAX terug als

    Groeten van MAX terug als

    26-5-2019

    Groeten van MAX keert vanavond terug op tv-zender NPO 1 als MAX Vakantieman, verwijzend naar het oude RTL4-programma De Vakantieman. In het programma helpt Sybrand Niessen bij het zoeken naar oplossingen voor…
    Lees verder
  • Bekijk alle TV nieuwsberichten