Uitzending
MAX Vakantieman - Problemen bij vluchtannuleringen

Problemen bij vluchtannuleringen

MAX Vakantieman

27-7-2020

| 993 x bekeken | 0 reacties
6
In het zomerprogramma staan verschillende dossiers centraal, waarin reizigers tegen problemen zijn aangelopen. MAX vakantieman schiet deze gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp. Naast oplossingen voor consumentenproblemen biedt MAX vakantieman diverse tips en gevarieerde rubrieken. Elke week gaan verslaggevers op pad voor een reistest. We nemen een kijkje bij de Nederlandse toeristische trekpleisters. En in de rubriek Beste Vakantieman behandelen we vragen van kijkers die door een deskundige beantwoord worden. Tot slot keert de befaamde landkaart terug. Hoe staat het dertig jaar na de introductie van deze legendarische rubriek met de topografische kennis van de vakantieganger?

De presentatie was in handen van Sybrand Niessen. Deze uitzending van het programma MAX Vakantieman met de titel Problemen bij vluchtannuleringen werd uitgezonden op maandag 27 juli door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Groeten van MAX terug als

  Groeten van MAX terug als

  26-5-2019

  In het zomerprogramma staan verschillende dossiers centraal, waarin reizigers tegen problemen zijn aangelopen. MAX vakantieman schiet deze gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp. Naast oplossingen…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten