Uitzending
M. - 8-5-2020

8-5-2020

M.

217 x bekeken | 0 reacties
5
Linde Sch÷ne zingt haar nieuwe single 'Boys' in de studio bij M! In tijden van corona wordt er nog steeds muziek gemaakt, gelukkig! Linde Sch÷ne bracht deze week haar nieuwste single uit. Ze brengt haar nummer Boys ten gehore.

Hoe Hollywood eruit zou zien als inclusiviteit eerder serieus was genomen. De Netflixserie Hollywood laat zien hoe de filmwereld in de jaren 40 eruit had k˙nnen zien als inclusiviteit heel gewoon was. Een wereld waarin een vrouw aan het roer van een van de grootste filmstudio's ter wereld staat, zwarte schrijvers die verantwoordelijk zijn voor de scripts van de grootste blockbusters en openlijk homoseksuele acteurs. Welke invloed zou dit hebben gehad op de hedendaagse filmwereld? We bespreken het met actrice Romana Vrede en filmkenner RenÚ Mioch.

Hoe Mark Rutte ons door de coronacrisis heen loodst. In deze crisistijd wordt er met een nog scherper oog gekeken naar Mark Rutte. Samen met politiek verslaggevers Charlotte Nijs, Kustaw Bessems en NOS-correspondent Arjan Noorlander nemen we het leiderschap van onze minister-president onder de loep. Hoe doet de premier het in deze crisistijd en wat kunnen we zeggen over zijn kwaliteiten als kopstuk van de Nederlandse politiek?

De druk loopt steeds verder op voor de Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden. De Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden ligt al enige tijd onder vuur omdat hij wordt beschuldigd van aanranding. Het wordt allemaal nog erger nu de vrouw in kwestie, Tara Reade, in een interview heeft gezegd dat ze vindt dat de Democraat zich terug moet trekken in de strijd om het Witte Huis. Amerikadeskundige Twan Huys vertelt welke consequenties deze situatie voor Biden heeft.

In deze uitzending van M. waren Kustaw Bessems, RenÚ Mioch, Romana Vrede en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op vrijdag 8 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie