Uitzending
M. - 15-5-2020

15-5-2020

M.

528 x bekeken | 0 reacties
5
Sinds premier Mark Rutte halverwege maart de intelligente lockdown heeft afgekondigd, is ons koopgedrag sterk afgenomen, met als gevolg dat we de grootste economische krimp sinds de financiŽle crisis van elf jaar geleden meemaken. Een recessie is dus onvermijdelijk maar welke gevolgen heeft dit? We bespreken het met hoogleraar economie Barbara Baarsma en journalist en schrijver Jeroen Smit.

Bij onze oosterburen wordt vanaf dit weekend weer op het hoogste niveau gevoetbald. Maar in het nieuwe normaal zal het wel even wennen zijn: lege tribunes en geen gejuich na een doelpunt. Wat kunnen we nog meer verwachten? De opstelling voor vanavond: FOX Sports-presentator Milan van Dongen en analytici Kenneth Perez en Arnold Bruggink.

De Haagse band Di-rect bestaat alweer twintig jaar en zou in oktober hun grootste concert ooit geven in een uitverkocht Ahoy. Door de coronacrisis loopt dit jubileumjaar compleet anders dan verwacht, maar toch gaan de mannen van Di-rect iets bijzonders doen. De heren geven op 6 juni een exclusief streamconcert vanuit Het Nationale Theater in Den Haag. Verder zijn ze druk met het schrijven van nieuwe muziek en spelen ze hun nummer Soldier On.

In deze uitzending van M. waren Arnold Bruggink, Barbara Baarsma, Jeroen Smit en Kenneth Pťrez te gast. De presentatie was in handen van Margriet van der Linden. Deze uitzending van het programma M. werd uitgezonden op vrijdag 15 mei door KRO-NCRV.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie